Op maandag 20 mei geopend van 08:30-23:00!

 • 29 dec / 20:00 - 22:00 / Everyone

  Vrijdag avond, workshop avond!

  Interessante workshops op de vrijdagavond waarin verschillende thema’s behandeld worden.

  • Inschrijven online, aan de bar of bel even naar de hal!
  • De groep bestaat uit maximaal 8 deelnemers en 2 reserve plekken.
  • Kosten: 15,-

  Inschrijven

  Planning:

  Workshop Doelgroep Korte omschrijving Wanneer?
  How to climb: Fearlessness!

  VOL!!

  Iedereen Defeat sketchyness, leer te vertrouwen op je voeten, durf onzekere passen te maken. In deze workshop gaan we werken aan stressvrij boulderen op je limiet 26 januari
  How to climb: Dynamic!

  VOL!!

  Paars+ Dynamisch bewegen in de wand. Deadpoint, dyno, triple dyno. Timing, coördinatie, ruimtelijke oriëntatie. Het waarom en hoe voer ik het uit. 23 februari
  Technique Training: Prepare for Blue and Yellow Boulders

  Vol!!

  Roze+ Voetplaatsing, lichaamspositionering en efficiënt bewegen! Wijd je trainingssessie aan je techniek, voornamelijk in blauwe en gele boulders. Til je boulder skills naar een hoger niveau door de focus te leggen op deze details! 29 maart
  Training the Arena: Energy Systems and how to train them on the Spray Wall Paars + Focus je training op de verschillende energie systemen en periodisering specifiek voor het trainen op de spray wall. Begrijp de fysieke output van verschillende boulders, het optimaliseren van je output en het strategisch plannen van je sessies. Verhoog je prestaties met doelgericht trainingen! 26 april
  Why Are You Falling? Understanding the Physics and Learning to Visualize Paars+ Duik dieper in de dimensies van het boulderen en leer verschillende bewegingen te visualiseren. Door te leren welke krachten er allemaal meespelen kan je beter begrijpen waarom je valt op een bepaalde pas en dit voorkomen. Het inleesvermogen verbeteren en versterken van het zelfvertrouwen in het boulderen, zal je niveau een boost geven! 31 mei