Doe mee met de Alien Head op 21 September!

 • Volwassenen

  Volwassentraining

  Kom naar onze training voor volwassenen!

  Lijkt het je leuk om elke week op dinsdag 20.00-21.30 een training te volgen? Onze instructeurs zijn ervaren en enthousiast om je te begeleiden. Schrijf je vandaag in en maak deel uit van onze gezellige gemeenschap van boulderliefhebbers. Van ons krijg je tips, techniek opdrachten en challenges om je boulder skills structureel te verbeteren. Samen gaan we naar nieuwe hoogten! Heb je interesse? Schrijf je in via de inschrijfknop. Vandaaruit maken we samen een plan wat bij je past.

  Kosten

  De kosten zijn 35 euro per maand excl. toegang. Er geldt een opzegtermijn van 1 maand.

  Inschrijven ›

  Maatwerktraining

  Lopen jij en je boulder buddy’s vast in een bepaald niveau, willen jullie wat extra ondersteuning of hebben jullie een specifieke trainingsvraag? Boek dan een maatwerktraining! Zoals de naam al doet vermoeden wordt deze training voor jullie op maat gemaakt.  Jullie kiezen een trainer en samen bepaal je het onderwerp van de training. Datum en tijd worden ook in overleg vastgesteld.

  Kosten

  De kosten zijn €52,50- per uur excl. toegang. Je kunt alleen of met meerdere personen een maatwerktraining volgen. Het aantal personen heeft geen invloed op de prijs.
  Bij het aanschaffen van 10 trainingsuren in één keer krijg je €52,50 euro korting.

  Maatwerktrainers

  Lees meer over onze maatwerktrainers en neem contact op met de trainer van jouw keuze.

  Onze maatwerktrainers ›