Op maandag 20 mei geopend van 08:30-23:00!

 • Workshops

  Boulder je al een tijdje? Gaat groen en rood je gemakkelijk af? Is de boulder basics geen aanvulling meer op jou repertoire en wil je nu specifiek een doel trainen? Dit kan bij GRIP! Wij bieden verschillende workshops aan die mogelijk bij jou passen. Dit zijn onze workshops en onderaan deze pagina vind je de huidige planning.

  How to climb: Fearlessness!
  Defeat sketchyness, leer te vertrouwen op je voeten, durf onzekere passen te maken. In deze workshop gaan we werken aan stressvrij boulderen op je limiet

  How to climb: Dynamic!
  Dynamisch bewegen in de wand. Deadpoint, dyno, triple dyno. Timing, coördinatie, ruimtelijke oriëntatie. Het waarom en hoe voer ik het uit.

  Technique Training: Prepare for Blue and Yellow Boulders
  Voetplaatsing, lichaamspositionering en efficiënt bewegen! Wijd je trainingssessie aan je techniek, voornamelijk in blauwe en gele boulders. Til je boulder skills naar een hoger niveau door de focus te leggen op deze details!

  Training the Arena: Energy Systems and how to train them on the Spray Wall
  Focus je training op de verschillende energie systemen en periodisering specifiek voor het trainen op de spray wall. Begrijp de fysieke output van verschillende boulders, het optimaliseren van je output en het strategisch plannen van je sessies. Verhoog je prestaties met doelgericht trainingen!

  Why Are You Falling? Understanding the Physics and Learning to Visualize
  Duik dieper in de dimensies van het boulderen en leer verschillende bewegingen te visualiseren. Door te leren welke krachten er allemaal meespelen kan je beter begrijpen waarom je valt op een bepaalde pas en dit voorkomen. Het inleesvermogen verbeteren en versterken van het zelfvertrouwen in het boulderen, zal je niveau een boost geven!

  Weet je het al? Schrijf je snel in via deze link

  Inschrijven ›

  Huidige Planning:

  Workshop Doelgroep Wanneer?
  Why Are You Falling? Understanding the Physics and Learning to Visualize

  Nog 2 plekken vrij!

  Paars+ 31 mei

  Is de workshop vol? Geen probleem, schrijf jezelf in en je krijgt vanzelf een mailtje wanneer er een nieuwe workshop datum bekend is.

  Inschrijven ›