Doe mee met de Alien Head op 21 September!

 • GRIP gesloten

  Het zal geen verrassing zijn: ook GRIP is gesloten. Dit vinden wij uiteraard erg jammer, maar we begrijpen dat het nodig is.

  Lidmaatschap

  Heb je een lidmaatschap? Dan kun je deze uiteraard pauzeren voor de duur van de sluiting. Als je dit wilt, stuur dan een mail naar office@gripnijmegen.nl met je volledige naam. Uiteraard waarderen we het enorm als je ervoor kiest om dit niet te doen en je lidmaatschap door te laten lopen. Dankzij jullie steun kunnen wij als klim- en boulderhal blijven bestaan!

  Heropening

  We hopen van harte dat we snel weer open kunnen, maar we kunnen nu nog niets zeggen over welke beperkingen we dan zullen hebben. Zodra we meer weten over wanneer we hoeveel mensen in de hal mogen toelaten en het daaruit volgende reserveringsbeleid, brengen we je natuurlijk op de hoogte. Voor nu zijn we met de GRIP crew druk om de hal nog mooier te maken, zodat als we jullie weer mogen verwelkomen alles spik en span is.