Doe mee met de Alien Head op 29 Juni!

 • GRIP ATHLETES

  GRIP sponsort talentvolle atleten!

  Simon Boes  

  Simon klimt inmiddels al zes jaar als GRIP Atleet. In zijn klimcarrière heeft hij meerdere grote prestaties geleverd. Hij is Nederlands jeugdkampioen geworden in 2019, heeft een arsenaal aan medailles verzameld op wedstrijden in zowel boulder als lead, hij heeft al meerdere 8B+ boulders gehaald in Zwitserland en Frankrijk en heeft hij recent zijn eerste 8C boulder binnen gesleept. Op het moment presteert Simon in de wereldtop van de bouldersport in de buitenlucht. 

  Timon Vos

  Fanatiek klimmer, bouwer en barman Timon! Timon is een echte lead klimmer. Hij presteert in de Nederlandse top en heeft zowel een gouden medaille als een ticket naar de Europese lead cups. Daarnaast klom hij recent zijn eerste 8C route buiten. Met een bucket pindakaas, komt hij altijd vrolijk naar de boulderhal om uren te trainen of te werken. Is hij niet in de hal te vinden? Dan is de kans groot dat hij buiten aan het klimmen is.

  Eva Vink

  Na zes jaar bij het Nederlands team gezeten te hebben, nam Eva een hiatus van de sport. Nu heeft ze haar plezier weer in de sport gevonden en combineert ze haar enthousiasme met trainen voor harde routes buiten. Opwarmen doet ze het liefst in andermans projectjes om even wat masculine ego’s te breken. Is ze niet in GRIP te vinden, dan droomt ze weg van kopjes koffie op bergwandjes in Spanje of Italië.

  Merijn Langkamp

  Als klauterende krullenbol is Merijn al sinds jongs af aan in GRIP te vinden. Via de selectie schopte hij het tot een vaste finale klimmer bij de landelijke jeugdwedstrijden (boulder & lead). Zijn laatste jeugdjaar resulteerde in een 3e plaats op het NJK lead en een 5e plaats op het NJK boulder. Nu wordt er fanatiek meegedaan bij de senioren. Daarnaast geniet hij van buiten avonturen op de rotsen en traint hij voor 8ste-graads routes.

  Gideon Zuiker

  Gideon was al vanaf zijn dertiende vaak bij Grip te vinden. Destijds lag zijn focus nog voornamelijk op het klimmen tijdens de finales van het NJK lead. Tegenwoordig is deze focus geheel gericht op het behalen van moeilijke routes buiten op de rots. Hierin heeft Gideon al veel succes geboekt en heeft nu een mooi dossier met 8e graads routes. Ook heeft Gideon een indrukwekkend herstel gemaakt van een paar grote klimblessures. Hij laat hiermee zien dat de weg naar zijn top niet gemakkelijk is, maar wel één om trots op te zijn!

  Kaya van Haasteren

  Kaya klimt inmiddels al 12 jaar bij Grip, waarvan ze een lange tijd als selectielid mee heeft gedaan aan Nationale lead- en boulderwedstrijden. Hier presteerde ze goed op NJK’s en nu gebruikt ze haar ervaring om onze beste jeugd te trainen. De laatste paar jaar heeft ze haar focus gelegd op buiten boulderen.