Doe mee met de Alien Head op 20 april en onze BDAY op 4 mei!

 • GRIP ATHLETES

  GRIP sponsort talentvolle atleten!

  Simon Boes  

  Simon Boes (22 jaar) klimt al vanaf 8-jarige leeftijd. Op het moment traint hij 7 dagen in de week. Zijn doel? Boulders van hoog niveau aftikken in de buitenlucht. In zijn klimcarrière heeft hij al meerdere grote prestaties geleverd. Hij was onder andere Nederlands kampioen boulder junioren 2019 en hij heeft 8B geboulderd buiten.

  Timon Vos

  Timon Vos (19 jaar) is een sportklimmer en boulderaar. Hij is vanaf zijn 15e elke dag in de hal te vinden. Zijn doel is voornamelijk om harde routes en boulders buiten af te tikken. En is al lekker opweg met al aardig wat 8ste graads routes op de ticklist. Daarnaast bouwt hij wekelijks vette boulders in de boulderhal!

  Eva Vink

  Na zes jaar bij het Nederlands team gezeten te hebben, nam Eva een hiatus van de sport. Nu heeft ze haar plezier weer in de sport gevonden en combineert ze haar enthousiasme met trainen voor harde routes buiten. Opwarmen doet ze het liefst in andermans projectjes om even wat masculine ego’s te breken. Is ze niet in GRIP te vinden, dan droomt ze weg van kopjes koffie op bergwandjes in Spanje of Italie.

  Merijn Langkamp

  Als klauterende krullenbol is Merijn (19 jaar) al meer dan 10 jaar in GRIP te vinden. Via de selectie schopte hij het tot vaste finale klimmer bij de landelijke jeugdwedstrijden (boulder & lead). Na een 3e plek op zijn laatste NJK lead is het nu tijd voor de senioren. Daarnaast wil hij buiten meer gaan projecten en tovert hij grepen om tot creatieve routes en boulders.

  Gideon Zuiker

  Op zijn dertiende kwam Gideon (18 jaar) voor het eerst in aanraking met boulderen. Het was liefde op het eerste gezicht. Vrijwel meteen begon hij fanatiek te trainen. Eerst lag de focus vooral op het binnen boulderen en mooie resultaten op wedstrijden behalen. Dit veranderde toen Gideon het buiten klimmen ontdekte. Inmiddels ligt zijn focus voornamelijk hierop, buiten harde routes klimmen. Het afgelopen jaar is hij op veel plekken geweest waaronder Céüse, Siurana en Kalymnos. Hier heeft hij de nodige 8ste graad routes kunnen halen. Maar hoge gradaties is niet het enige waar Gideon voor klimt, met vrienden op klimtrips of tijdens het trainen avonturen beleven is misschien wel zijn grootste drijfveer. 

  Kaya van Haasteren

  Kaya (21 jaar) klimt inmiddels al 10 jaar bij Grip, waarvan ze een lange tijd als selectielid meedeed aan Nationale lead en boulder wedstrijden. Hier presteerde ze goed op NJK’s en nu gebruikt ze haar ervaring om onze beste jeugd te trainen. De laatste paar jaar heeft ze haar focus gelegd op buiten boulderen.