• Sponsored athletes

  GRIP sponsors talented climbers!

  Simon Boes     

  Simon Boes (21 jaar) klimt al vanaf 8-jarige leeftijd. Op het moment traint hij 7 dagen in de week. Zijn doel? Boulders van hoog niveau aftikken in de buitenlucht. In zijn klimcarrière heeft hij al meerdere grote prestaties geleverd. Hij was onder andere Nederlands kampioen boulder junioren 2019 en hij heeft 8B geboulderd buiten.

  Timon Vos   

  Timon Vos (18 jaar) is een sportklimmer en boulderaar. Hij is vanaf zijn 15e elke dag in de hal te vinden. Zijn doel is voornamelijk om harde routes en boulders buiten af te tikken. En is al lekker opweg met al aardig wat 8ste graads routes op de ticklist. Daarnaast bouwt hij wekelijks vette boulders in de boulderhal!

  Marit Zeldenthuis  

  Marit Zeldenthuis gaat al haar hele leven mee klimmen met haar moeder, inmiddels traint ze al 8 jaar fanatiek. Eerst vooral lead en nu steeds meer Boulder. Ze doet al 7 jaar mee aan wedstrijden en wil komende tijd ook meer focus leggen op buiten klimmen. 

  Eva Vink  

  Na zes jaar bij het Nederlands team gezeten te hebben, nam Eva een hiatus van de sport. Nu heeft ze haar plezier weer in de sport gevonden en combineert ze haar enthousiasme met trainen voor harde routes buiten. Opwarmen doet ze het liefst in andermans projectjes om even wat masculine ego’s te breken. Is ze niet in GRIP te vinden, dan droomt ze weg van kopjes koffie op bergwandjes in Spanje of Italie.