• Volwassenen

  Recreanten

  Voor recreanten die graag gerichte feedback willen en aan persoonlijke doelen willen werken hebben we een trainingsgroep. In een wekelijkse les van 1,5 uur werk je onder begeleiding van een trainer aan techniek, inzicht, kracht, lenigheid en uithoudingsvermogen. Om mee te doen heb je alleen een klimvaardigheidsbewijs nodig.  Het maakt niet uit welk klimniveau je hebt.    

  Je sluit je aan bij de trainingsgroep van dinsdag of woensdagavond van 20.00 tot 21.30. Kosten zijn  € 40 per maand, exclusief entree en materiaal. 

  Aanmeldprocedure

  Ben je geïnteresseerd in deze training dan kun je je opgeven voor een proefles. Je geeft daarbij een voorkeur op voor de dinsdag en/of woensdag en komt dan eerst op de wachtlijst. Wanneer er plek is in de trainingsgroep van jouw keuze, nodigen we je uit voor een proefles. Let op! Het kan een enkele maanden duren voor je plek vrijkomt in de training.

  Aanmelden Volwassenentraining ›

  Pssst. E-mails belanden mogelijk in je spam-box. Houd deze in de gaten!

  Maatwerktraining

  Lopen jij en je klimpartner vast in een bepaald niveau, willen jullie wat extra ondersteuning of hebben jullie een specifieke trainingsvraag? Boek dan een maatwerktraining! Zoals de naam al doet vermoeden wordt deze training voor jullie op maat gemaakt.  Jullie kiezen een trainer en samen bepaal je het onderwerp van de training. De datum en tijd van de training worden ook in overleg vastgesteld.

  Kosten

  De kosten zijn €52,50- per uur excl. toegang. Je kunt alleen of met meerdere personen een maatwerktraining volgen. Het aantal personen heeft geen invloed op de prijs.
  Bij het aanschaffen van 10 trainingsuren in één keer krijg je €52,50 euro korting.

  Maatwerktrainers

  Lees meer over onze maatwerktrainers en neem contact op met de trainer van jouw keuze. Of vraag aan de bar naar de houten map met maatwerktrainers.

  Onze maatwerktrainers ›