Kom je voor het eerst klimmen/wil je gebruik maken van de autobelays? Reserveren is verplicht! Ervaren klimmer? Kom nu klimmen zonder reservering!

 • Jeugd

  GRIP Klimcentrum biedt trainingen aan voor kinderen vanaf 6 jaar.  Kinderen trainen samen met leeftijdsgenoten onder deskundige begeleiding. De groepen zijn als volgt ingedeeld:

  • Klauterclub: 6 – 8 jaar
  • Categorie E: 9 jaar
  • Categorie D: 10-11 jaar
  • Categorie C: 12-13 jaar
  • Categorie B: 14-15 jaar
  • Categorie A: 16 jaar
  • Categorie J (Junioren): 17-21 jaar

  Door een recente wijziging in de leeftijdscategorieën trainen jeugdleden in de categorie A tot en met E in sommige gevallen nog tegelijkertijd. Tijdens de les worden de CDE en ABC groepen zoveel mogelijk opgesplitst.

  Jeugdselectie

  De jeugdselectie is een groep van onze grootste talenten tussen de 9 en de 17 jaar. Deelname aan de selectie gebeurt uitsluitend op uitnodiging van de trainers. De selectie traint drie keer per week onder begeleiding van ervaren trainers op beide locaties.

  Meer over onze jeugdselectie ›

  Kosten

  Om jeugdtraining te volgen sluit je voor minimaal 3 maanden een jeugdlidmaatschap af. Je kunt kiezen uit het Klimcentrum lidmaatschap of het GRIP lidmaatschap (geldig op beide locaties). Je traint minimaal 1 keer in de week op een vaste dag en tijd. Deze les is bij je lidmaatschap inbegrepen. Met je lidmaatschap mag je bovendien onbeperkt klimmen (en eventueel boulderen) buiten de lessen om. Kom je buiten de les klimmen maar ben je nog geen 16 jaar? Dan moet je wel een volwassen begeleider meenemen!

  Wil je vaker dan één keer per week trainen? Maandelijks betaal je  € 7,- extra voor twee lessen per week en € 14,- extra voor drie lessen per week.

  Voor kinderen die via Stichting Leergeld bij ons klimmen gelden andere prijzen. Ook bij 3 of meer lidmaatschappen binnen één gezin hanteren wij een korting. Neem contact voor meer informatie.

  Lesrooster

  Aanmelden Sportklimtraining

  Ben je geïnteresseerd in een klimtraining dan kun je je hieronder aanmelden voor de dag/tijd van jouw voorkeur. Je kunt meerdere opties aankruisen. Je wordt vervolgens voor die groepen op de wachtlijst geplaatst. Wanneer er plek is in de trainingsgroep van jouw keuze, nodigen we je uit voor een proefles. Na maximaal twee proeflessen ( €9,- per les) besluit je of je bij de trainingsgroep wilt. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om meteen lid te worden.
  Let op! Helaas is de wachttijd 3 tot 9 maanden. Schrijf je dus op tijd in!

  Aanmelden Sportklimtraining ›

  Aanmelden Bouldertraining

  Het is ook mogelijk om klim- én bouldertraining te volgen; geef je in dat geval óók op voor trainingen in onze Boulderhal. 

  Jeugdtraining GRIP Boulderhal ›