• Jeugd

  GRIP Klimcentrum biedt trainingen aan voor kinderen vanaf 6 jaar.  Kinderen trainen samen met leeftijdsgenoten onder deskundige begeleiding. De groepen zijn als volgt ingedeeld:

  • Klauterclub: 6 – 8 jaar
  • Categorie E: 9 jaar
  • Categorie D: 10-11 jaar
  • Categorie C: 12-13 jaar
  • Categorie B: 14-15 jaar
  • Categorie A: 16 jaar
  • Categorie J (Junioren): 17-21 jaar

  Jeugdselectie

  De jeugdselectie is een groep van onze grootste talenten tussen de 9 en de 17 jaar. Deelname aan de selectie gebeurt uitsluitend op uitnodiging van de trainers. De selectie traint drie keer per week onder begeleiding van ervaren trainers op beide locaties.

  Meer over onze jeugdselectie ›

  Kosten

  Om jeugdtraining te volgen sluit je voor minimaal 3 maanden een jeugdlidmaatschap af. Je kunt kiezen uit het Klimcentrum lidmaatschap of het GRIP lidmaatschap (geldig op beide locaties). Je traint minimaal 1 keer in de week op een vaste dag en tijd. Deze les is bij je lidmaatschap inbegrepen. Met je lidmaatschap mag je bovendien onbeperkt klimmen (en eventueel boulderen) buiten de lessen om. Kom je buiten de les klimmen maar ben je nog geen 16 jaar? Dan moet je wel een volwassen begeleider meenemen!

  Wil je vaker dan één keer per week trainen? Maandelijks betaal je  € 7,- extra voor twee lessen per week en € 14,- extra voor drie lessen per week.

  Voor kinderen die via Stichting Leergeld bij ons klimmen gelden andere prijzen. Ook bij 3 of meer lidmaatschappen binnen één gezin hanteren wij een korting. Neem contact voor meer informatie.

  Lesrooster

  Aanmelden Sportklimtraining

  Ben je geïnteresseerd in een klimtraining dan kun je je hieronder aanmelden voor verschillende trainingsmomenten. Je kunt meerdere opties aankruisen. Je wordt vervolgens voor die groepen op de wachtlijst geplaatst. Zodra er plek is in die groep krijg je een uitnodiging om te starten met de training. Er is geen proefles, dus starten betekent minstens drie maanden wekelijks meetrainen.

  Let op! Helaas is de wachtlijst zo lang dat het vaak maanden duurt voor je kunt starten. Schrijf je dus op tijd in!

  Aanmelden Sportklimtraining ›

  Aanmelden Bouldertraining

  Het is ook mogelijk om klim- én bouldertraining te volgen; geef je in dat geval óók op voor trainingen in onze Boulderhal. 

  Jeugdtraining GRIP Boulderhal ›