Open tijdens Pinksteren!

 • Routes

  Elke route heeft een bepaald niveau. Het niveau van de routes loopt bij GRIP van 3a (beginner) tot en met 8a (vergevorderd). Ons professionele routebouwteam bouwt elke donderdag een aantal nieuwe routes. Elke week kun je dus nieuwe routes uitproberen en nieuwe bewegingen leren. Zo blijft het interessant!

  De stijl van onze routes is het best te omschrijven als veelzijdig. Van traditionele routes met kleine randjes, tot routes met grote grepen die om dynamische bewegingen vragen. We hebben o.a. overhang, rechte wand en een slab wand.

  Een aantal overhangende wanden zijn bestemd voor voorklimmen. Sinds juni 2020 kun je ook voorklimmen door het dak. Hier kún je je niet vervelen.

  Benieuwd naar onze routes? Check Facebook en Instagram voor onze wekelijkse nieuwe routes!     

  Meer info over de creatieve breinen achter de routes vind je hier:

  Onze routebouwers ›

  Trainingsruimte

  Om op te warmen of oefeningen te doen na het klimmen, hebben we op de eerste verdieping een trainingsruimte ingericht met o.a. gewichten, pull up bars en hangboards.  

  Toplogger

  GRIP maakt gebruik van TopLogger. Met deze app kun je afvinken welke routes je hebt geklommen, kun je je voortgang zien en blijf je op de hoogte van GRIP nieuws. Ook kun je je eigen to-do list maken en strijden tegen vrienden!

  Meer over TopLogger › GRIP routes in TopLogger ›