Kom naar de 25 Jaar GRIP BDAY op 10 september!

 • GRIP crew

  Rosa Rosa

  Bedrijfsleider GRIP Boulderhal. Rosa klimt al van kinds af aan bij GRIP (toenmalige Klimhal). Ze is ongelooflijk sterk en klimt zonder angst. Alles wat bij GRIP Boulderhal hoort, valt onder Rosa's verantwoordelijkheid. En dat is nog al wat! Gelukkig is ze altijd positief en niet uit het veld te slaan. Flexibel als ze is, kan zij metaforische brandjes blussen als de beste.

  rosa@gripnijmegen.nl
  Bart Bart

  Sinds 2019 werkt Bart bij GRIP. Met zijn technische achtergrond versterkt hij de rest van het team dat voornamelijk uit digibeten bestaat. Hij houdt zich bezig met alle soft- en hardware binnen de organisatie. Daarna geeft hij trainingen, bouwt hij routes én ondersteunt hij Arjen in het Klimcentrum. Deze duizendpoot met zijn immer lachende ogen is voor GRIP onmisbaar.

  bart@gripnijmegen.nl
  Linda Linda

  Linda is sociaal, precies en erg creatief! Ze is onder andere verantwoordelijk voor de winkel en de inrichting. Ook geeft ze met veel plezier klim- en bouldertraining aan de jeugd. Ze vindt het mooi om de kids te zien groeien binnen de klimsport maar ook op zichzelf. Fun staat in haar trainingen altijd voorop!

  linda@gripnijmegen.nl
  Peter Peter

  Peter geeft sinds 2017 klimtraining bij GRIP. Met zijn charismatische karakter kan hij jou met een glimlach in routes krijgen waar je zelf niet snel zou instappen. Door zijn creatieve stijl en sportieve achtergrond (CIOS Arnhem) is hij altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen.

  peter@gripnijmegen.nl
  Simon Simon

  Simon is kind aan huis in de klim- en boulderhal. Als hij geen training geeft, dan is hij wel te vinden in het trainings gedeelte van de Arena. Deze op-en-top wedstrijdklimmer heeft alle kennis en ervaring in huis om je verder te helpen.

  simongripnijmegen@gmail.com
  Jules Jules

  Jules geeft training aan jeugdige klimmers en boulderaars. Beginnende klimmers kunnen bij hem terecht voor een leuke en leerzame training. Met plezier maakt hij jonge klimmers enthousiast voor de klimsport.

  Emma Emma

  Emma loopt (klimt) al jarenlang rond bij GRIP. Ze is in het klimcentrum de Koningin der Kinderfeestjes. Met veel plezier zorgt ze ervoor dat de kids veilig boven en weer beneden komen. Ze traint al tijden mee met de junioren en geeft zelf training aan de jeugd.

  Pieter Pieter

  Pieter is onze Social Media Man. Hij heeft een achtergrond in communicatie, is altijd enthousiast en is inmiddels fanatiek boulderaar. Hij werkt ook voor zusterbedrijf Aap Climbing, waarvoor hij het hele land doorkruist om andere hallen van de vetste klimgrepen te voorzien.

  Carlijn Carlijn

  Deze outdoor liefhebber heeft jarenlang in Scandinavië gewerkt. Op het moment studeert Carlijn psychomotorische therapie én is ze GRIP's rots in de branding. Ze is nooit te beroerd om een dienst over te nemen! En heb je je ooit afgevraagd wie onze mooie krijttekeningen maakt? Het begint met een C en eindigt op...

  Ian Ian

  Ian is een echte ‘rock’ climber. Klimt op alle soorten rock: plastic, granite, classic of hard overal weet hij raad mee. Hij is trainer, barman & haarmodel.

  Timon Timon

  Fanatiek boulderaar, bouwer en barman Timon! Met een bucket pindakaas, komt hij altijd vrolijk naar de boulderhal om uren te trainen of te werken.

  Kaya Kaya

  Barpersoneel & Jeugdtrainer

  Sjoerd Sjoerd

  Barpersoneel

  Daniël Daniël

  Chefkok in de boulderhal, Daniël maakt iedereen blij met zijn heerlijke creaties uit de keuken! Kom het snel eens proeven.