Kom je voor het eerst klimmen/wil je gebruik maken van de autobelays? Reserveren is verplicht! Ervaren klimmer? Kom nu klimmen zonder reservering!

 • GRIP crew

  Noel Noel

  Oprichter en bedenker van GRIP. Noël is in de jaren '90 als werknemer begonnen bij de toenmalige Klimhal. In 2004 is hij vertrokken om zich verder te ontwikkelen als vakman binnen de klimsport. In 2012 keerde Noël terug om de Nijmeegse Klimhal over te nemen en deze met de opgedane kennis én de juiste mensen om zich heen stap voor stap uit te bouwen tot wat GRIP nu is.

  noel@gripnijmegen.nl
  Rosa Rosa

  Bedrijfsleider GRIP Boulderhal. Rosa klimt al van kinds af aan bij GRIP (toenmalige Klimhal). Ze is ongelooflijk sterk en klimt zonder angst. Alles wat bij GRIP Boulderhal hoort, valt onder Rosa's verantwoordelijkheid. En dat is nog al wat! Gelukkig is ze altijd positief en niet uit het veld te slaan. Flexibel als ze is, kan zij metaforische brandjes blussen als de beste.

  rosa@gripnijmegen.nl
  Tineke Tineke

  (Financiële) administratie GRIP. In haar studententijd is Tineke gestart met het geven van instructies en jeugdtrainingen. Inmiddels is dit bijbaantje uitgegroeid tot een volwaardige baan. Deze pittige dame heeft haar zaken altijd op orde. Ze werkt 4 dagen per week op kantoor. Daarnaast is ze druk met haar 3 mannen thuis (1 grote en 2 kleine).

  tineke@gripnijmegen.nl
  Olaf Olaf

  Olaf, wie kent hem niet! Voormalig bedrijfsleider van de klimhal. Op dit moment bouwt hij veel routes. En nog meer routes. Hele mooie routes, had ik dat al gezegd? Daarnaast houdt hij zich bezig met het onderhoud van de klimhal. En, safety first, met de veiligheid van klimmers en medewerkers op beide locaties.

  olaf@gripnijmegen.nl
  Bart Bart

  Sinds 2019 werkt Bart bij GRIP. Met zijn technische achtergrond versterkt hij de rest van het team dat voornamelijk uit digibeten bestaat. Hij houdt zich bezig met alle soft- en hardware binnen de organisatie. Daarna geeft hij trainingen, bouwt hij routes én ondersteunt hij Arjen in het Klimcentrum. Deze duizendpoot met zijn immer lachende ogen is voor GRIP onmisbaar.

  bart@gripnijmegen.nl
  Sjors Sjors

  Sjors is de ultieme kruising tussen een bouwvakker, een kunstenaar en een boulderaar. Hij klimt de moeilijkste boulders met gemak. Hij is hoofd routebouwer in de boulderhal en houdt zich bezig met het onderhoud van de hal. Daarnaast ontwerpt hij posters en repareert hij alles dat kapot is. Zonder Sjors, geen boulderhal.

  sjors@gripnijmegen.nl
  Melle Melle

  Toproutebouwer en hoofdtrainer van onze jeugdselectie. Deze wandelende klimcyclopedie weet het antwoord op al je klim-gerelateerde vragen. Wil je de technische ins en outs weten van een route? Wil je weten waarom je aan het prutsen bent in routes en weten hoe het wel moet? Melle is de Leonardo da Vinci onder onze trainers.

  melle@gripnijmegen.nl
  Lukas Lukas

  Lukas is als hoofdtrainer verantwoordelijk voor alle trainingen binnen GRIP. Hij klimt de moeilijkste routes met een jaloersmakende hoeveelheid souplesse. Deze fanatieke klimmer geeft ondertussen al een decennia lang training. Met zijn ervaring in zowel het onderwijs als in de klimsport ben je bij Lukas verzekerd van een goede les.

  lukas@gripnijmegen.nl
  Linda Linda

  Linda is sociaal, precies en erg creatief! Ze is onder andere verantwoordelijk voor de winkel en de inrichting. Ook geeft ze met veel plezier klim- en bouldertraining aan de jeugd. Ze vindt het mooi om de kids te zien groeien binnen de klimsport maar ook op zichzelf. Fun staat in haar trainingen altijd voorop!

  linda@gripnijmegen.nl
  Peter Peter

  Peter geeft sinds 2017 klimtraining bij GRIP. Met zijn charismatische karakter kan hij jou met een glimlach in routes krijgen waar je zelf niet snel zou instappen. Door zijn creatieve stijl en sportieve achtergrond (CIOS Arnhem) is hij altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen.

  peter@gripnijmegen.nl
  Fatos Fatos

  Deze stoere dame weet hoe ze moet beuken. Haar spierballen zijn sowieso groter dan de jouwe. Met haar fysieke én mentale kracht topt ze routes waar jij alleen maar van kan dromen. Ze bouwt routes, traint de jeugdselectie en is onze fysiotherapeut in de Boulderhal.

  fatos@gripnijmegen.nl
  Maciek Maciek

  Maciek geeft al 16 jaar klimtraining aan jeugd en volwassenen op alle niveaus. Hij klimt het liefste buiten. Zijn passie en ervaring geeft hij graag door aan iedereen met wie hij klimt en traint.

  Simon Simon

  Simon is kind aan huis in de klim- en boulderhal. Als hij geen training geeft, dan is hij wel te vinden in het trainings gedeelte van de Arena. Deze op-en-top wedstrijdklimmer heeft alle kennis en ervaring in huis om je verder te helpen.

  simongripnijmegen@gmail.com
  Jules Jules

  Jules geeft training aan jeugdige klimmers en boulderaars. Beginnende klimmers kunnen bij hem terecht voor een leuke en leerzame training. Met plezier maakt hij jonge klimmers enthousiast voor de klimsport.

  Emma Emma

  Emma loopt (klimt) al jarenlang rond bij GRIP. Ze is in het klimcentrum de Koningin der Kinderfeestjes. Met veel plezier zorgt ze ervoor dat de kids veilig boven en weer beneden komen. Ze traint al tijden mee met de junioren en geeft zelf training aan de jeugd.

  Pieter Pieter

  Pieter is onze Social Media Man. Hij heeft een achtergrond in communicatie, is altijd enthousiast en is inmiddels fanatiek boulderaar. Hij werkt ook voor zusterbedrijf Aap Climbing, waarvoor hij het hele land doorkruist om andere hallen van de vetste klimgrepen te voorzien.

  Rik Rik

  Deze sportieve ex-fysiotherapeut heeft de wereld rondgereisd op zijn fiets. Zijn fietstochten zijn tegenwoordig iets minder exotisch; dagelijks fietst hij op en neer naar GRIP. Zijn sportiviteit is hij gelukkig niet verloren. Zonder moeite beukt hij de moeilijkste boulders weg.

  Carlijn Carlijn

  Deze outdoor liefhebber heeft jarenlang in Scandinavië gewerkt. Op het moment studeert Carlijn psychomotorische therapie én is ze GRIP's rots in de branding. Ze is nooit te beroerd om een dienst over te nemen! En heb je je ooit afgevraagd wie onze mooie krijttekeningen maakt? Het begint met een C en eindigt op...

  Linn Linn

  Tijdens haar diverse reizen naar het buitenland was Linn veel te vinden met een surfplank in de zee, met een yogamat in verschillende studio's en op een aantal bergtoppen in de Alpen. Na deze verschillende avontuurlijke escapades heeft ze besloten dat het de hoogste tijd werd de klimwereld te gaan ontdekken. Als je geluk hebt krijg je op de zondagochtend een cappuccino met een mooi figuurtje voorgeschoteld.

  Ian Ian

  Barmedewerker & Jeugdtrainer