Let op! Wij zijn open onder aangepaste omstandigheden! Reserveren is verplicht. Klik hier voor de corona-maatregelen.

 • Kinderfeestje

  Veel kinderen zijn dol op klimmen. Klimfeestjes zijn daarom een groot succes! Kinderen zijn welkom vanaf 6 jaar. Let op: kinderen tot 16 jaar mogen alleen klimmen onder begeleiding van een volwassene, maximaal 4 kinderen per begeleider.

  Voor kinderfeestjes gebruiken we de autobelays. Dit zijn automatische zekerapparaten waardoor begeleiders niet meer hoeven te zekeren. Deze apparaten zijn erg makkelijk in gebruik en zeer veilig! 

  Een klimfeestje begint met een korte uitleg aan kinderen én begeleiders over veilig klimmen. Al snel kunnen de eerste kinderen omhoog. In totaal duurt het klimarrangement 1,5 uur. Tip: Zorg dat de kinderen  sportkleding en schone sportschoenen dragen!

  Kosten

  Kosten zijn €14,50 per kind voor 1,5 uur klimmen. Eventuele huur van klimschoenen is €3,50 extra. Prijs is inclusief een glaasje ranja en een zakje chips. Het is niet toegestaan om zelf eten/drinken mee te nemen.

  Reserveren

  Reserveren is noodzakelijk. Reserveer online minimaal 2 werkdagen van tevoren. Wij zorgen ervoor dat er een instructeur klaar staat. Aantallen kunnen tot 48 uur van tevoren kosteloos gewijzigd worden. Last minute boeken? Neem even telefonisch contact op! 

  Let op: Maandag tussen 15.30 en 16.30 en zondag tussen 09.30 en 10.30 kunnen er geen kinderfeestjes geboekt worden.

  Reserveren ›
  Pssst. E-mails belanden mogelijk in je spam-box. Houd deze in de gaten!