Kom naar de 25 Jaar GRIP BDAY op 10 september!

 • Gesponsorde atleten

  GRIP sponsort veelbelovende talenten!

  Simon Boes     

  Simon Boes (19 jaar) klimt al vanaf 8-jarige leeftijd. Op het moment traint hij 5 tot 6 keer per week. Zijn doel? Goed presteren op wedstrijden én boulders van hoog niveau aftikken in de buitenlucht. In zijn klimcarrière heeft hij al verschillende prijzen binnengesleept. Hij was onder andere Nederlands kampioen junioren 2019 Boulder.

   

  Jesse van der Heijden     

  Jesse van der Heijden (20 jaar) beoefent de sport nu ruim 11 jaar. Hij traint 5 keer per week en neemt deel aan wedstrijden op nationaal niveau. Hij klimt ook graag buiten. De prestaties waar hij het meest trots op is? Pendagron (8A) in Rocklands, Zuid Afrika en Super supernova (8A) in Magic Wood, Zwitserland.

   

  Mees Vooijs     

  Mees Vooijs (18 jaar) begon met klimmen op 12 jarige leeftijd. Op zijn 13e heeft hij op ongelukkigerwijze zijn hand verloren. Toch is hij opnieuw begonnen met klimmen en werd steeds fanatieker! De afgelopen jaren heeft hij veel getraind en was onderdeel van het Nederlands team. Hij heeft mooie resultaten behaald op een aantal internationale wedstrijden.