Open tijdens Pinksteren!

 • 26 nov / 19:30 - 21:30 / Beginner

  Basis techniek cursus

  Zojuist de Indoor Toprope cursus afgerond? Of is dit al even geleden, maar wil je meer weten over klimtechnieken? De Basis Techniek cursus is een perfecte vervolgstap! Deze cursus is voor iedereen die kan zekeren en routes tussen de 3a en 6a klimt.

  In 4 lessen van 2 uur leer je de basisbeginselen van goed bewegen in de wand. Door middel van theorie én klimopdrachten zullen de volgende thema’s behandeld worden: Voetplaatsing, indraaien, balans, inlezen, statisch vs. dynamisch, projecten.

  Kosten zijn € 60 inclusief gebruik van klimmateriaal tijdens de lessen, exclusief entree. Klimschoenen zijn verplicht.

  De eerste les is op vrijdag 3 juni van 19:30 tot 21:30 uur. De cursus loopt tot en met vrijdag 24 juni.

  Inschrijven

  Schrijf je hier in. De cursus gaat door bij minimaal 6 deelnemers. Let op, een week voor aanvang van de cursus informeren we je per email of de cursus doorgaat. Last-minute inschrijven? Neem telefonisch contact op!

  Inschrijven Basis techniek cursus ›
  Pssst. E-mails belanden mogelijk in je spam-box. Houd deze in de gaten!