• Vacature Algemeen Medewerker

  GRIP Nijmegen zoekt versterking!

  Na de lockdown gaan we weer op volle toeren draaien en om dat mogelijk te maken zoeken we nieuwe medewerkers. Lees snel verder om te checken of dit wat voor jou is.

  GRIP is dé plek voor klimmen en boulderen in Nijmegen en omstreken: in Nijmegen Zuid staat een grote state-of-the-art boulderhal die in al je boulderbehoeftes voorziet en je kunt eindeloos routes klimmen in het legendarische klimcentrum in Dukenburg. Deze hallen worden gedraaid door de GRIP Crew: een hechte groep gepassioneerde klimmers die continu werkt aan een optimaal aanbod van klimmen en boulderen in Nijmegen.

  We zoeken iemand met een sterke sport- en klimachtergrond die graag voor de groep staat. Dankzij jouw kennis van trainen, techniek en veiligheid kun je binnen no time aan de slag als trainer voor onze jeugd of als instructeur in één van onze cursusprogramma’s. Daarnaast werk je achter de bar. Je bent altijd het charismatische gezicht van GRIP: vaste klanten ken jij al snel bij naam en nieuwe mensen weet jij zo te ontvangen dat ze zich meteen thuis voelen.

  Je kunt goed werken in een team: samen met de andere trainers ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van trainingsprogramma’s en het begeleiden van de kinderen. Samen met de rest van de Crew lever jij een andere teamprestatie: onze gasten de ultieme klim- en boulderervaring bieden. Zelfstandigheid is hierbij vanzelfsprekend. Als je achter de bar staat of cursussen geeft, doe je dit regelmatig alleen. Dat is voor jou geen probleem: je bent verantwoordelijkheidsbewust, ziet werk liggen en onderneemt daarop ook actie. Je staat nooit stil, want er is altijd wat te verbeteren.

  We zoeken iemand met een sterke betrokkenheid: je werk bij GRIP is geen bijbaantje voor je. Je krijgt dan ook een contract tot 32 uur. GRIP is straks meer dan alleen je werkplek: het is ook je tweede huiskamer, je sportschool en je café. Je bent beschikbaar in het weekend en in de avonden. Flexibiliteit is je middle name, altijd bereid om te ruilen of bij te springen als dat kan.

  Dus kun jij niet wachten om aan de slag te gaan en ons team te komen versterken? Laat ons weten wat je voor ons kan betekenen. Doe dit via een mail naar office@gripnijmegen.nl vóór 15 maart.