Open tijdens Pinksteren!

 • Nieuwe entree prijzen

  Terwijl onze kosten allemaal zijn gestegen zijn onze prijzen de afgelopen twee jaar stabiel gebleven, hierdoor zijn we genoodzaakt een kleine prijsverhoging door te voeren. Het goede nieuws is dat onze huidige klanten, vele van wie ons al een lange tijd steunen niet meer zullen gaan betalen! Oude abbonenementen blijven gewoon doorgaan voor de zelfde prijs.

  FAQ

  •  Q: Ik heb een abonnement volgens het oude stelstel bij de boulder- of klimhal, maar wil het omzetten naar een abonnement voor beide locaties. Ga ik dan nu de nieuwe prijs betalen?
  • A: Nee, de mensen die volgens het oude stelstel een abonnement hebben afgesloten blijven altijd de oude prijzen betalen. Alle veranderingen in de samenstelling van het abonnement hebben hier geen invloed op.

  In de onderstaande afbeelding zijn onze nieuwe prijzen te zien: