Reserveren altijd noodzakelijk! Klik hier voor de huidige corona-maatregelen.                                                                            Reserveren altijd noodzakelijk! Klik hier voor de huidige corona-maatregelen.

 • Corona maatregelen

  Reserveren altijd noodzakelijk! 

  Boulderen en klimmen is in Nijmegen ontzettend populair en daar zijn we heel blij mee. Tegelijk betekent dat voor ons een enorme uitdaging. Het heeft voor ons prioriteit dat iedereen veilig en corona-bestendig moet kunnen komen sporten. Omdat we hebben gemerkt dat het ook buiten de piekmomenten steeds vaker erg druk is in de hal, moeten we het reserveren uitbreiden om de drukte te kunnen reguleren. Daarom is het altijd noodzakelijk om een plekje te reserveren voor je klim- of bouldersessie. Dus ook in het weekend en doordeweeks in de middag.

  Het blijft belangrijk om 1,5 meter afstand te bewaren. Om ervoor te zorgen dat dat mogelijk is, beperken we het aantal bezoekers in de boulderhal tot maximaal 100 en in het klimcentrum tot 50. Het is belangrijk dat je je aan je tijdsblok houdt en op tijd weer vertrekt. 

  We proberen er met z’n allen op te letten dat we voorkomen dat het virus verspreid wordt. Via posters, strepen en bordjes maken we duidelijk wat onze maatregelen zijn. Ook onze medewerkers zullen je hierop attenderen. Voor de zekerheid sommen we nog een keer de belangrijkste maatregelen op: 

  • Reserveer je tijdsblok en houdt je daar aan. 
  • Houd 1,5m afstand van andere klimmers.
  • Desinfecteer je handen voor en na je klimsessie.
  • Blijf thuis als je klachten hebt of in aanraking bent geweest met iemand die (vermoedelijk) corona heeft.

  Je mag buiten je tijdsblok om van onze horeca gebruik maken. Er zijn alleen zitplekken en het is niet de bedoeling om met stoelen of banken te gaan schuiven. Als er geen zitplaatsen meer beschikbaar zijn, dan is het helaas niet meer mogelijk om nog te blijven. 

  De kleedkamers en douches zijn beschikbaar, maar we adviseren om thuis om te kleden. Dit i.v.m de beperkte ruimte in onze kleedkamers.

  Hoe te reserveren? 

  Op 25 september maken we alle tijdsblokken vanaf die dag beschikbaar en kun je tot één week vooruit reserveren. 

  Om ervoor te zorgen dat onze registratielijst altijd klopt, is het vanaf 25 september wel nodig om in te checken bij binnenkomst. Geef door aan de bar op welke naam je hebt gereserveerd en check vervolgens in met je pas bij de fastlane. Er wordt dus bij het reserveren nog geen strip afgeboekt, maar deze wordt pas bij het inchecken verwerkt. 

  Eerste keer?

  Kom je voor de eerste keer klimmen en ben je alleen? Reserveer dan je plekje en meld bij de bar dat je voor het eerste bent. Let op: het kan zijn dat je even moet wachten tot de instructeur tijd heeft.

  Ben je met meerdere onervaren personen? Maak dan gebruik van het onderstaande formulier:

  Reserveringsaanvraag groepen ›

  Helaas zijn kinderfeestjes momenteel niet mogelijk.