Vanaf 22 juli hoef je niet meer te reserveren. Klik hier voor de huidige corona-maatregelen.

 • Corona maatregelen

  Het is zover! Langzaam gaan we terug naar het normale klimmersleven. Vanaf 22 juli hoef je niet meer te reserveren. Heb je al betaald voor een reservering in de toekomst? Geen probleem. Meld je bij de balie en check jezelf in met je naam.

  Niet-leden

  Niet-leden kunnen gewoon binnen komen lopen en betalen aan de kassa. Je mag 1,5 uur klimmen bij de Autobelays. Let op, kinderfeestjes en groepen van meer dan 5 moeten wél reserveren. Heb je speciale wensen of ben je met een groep van meer dan 15 personen? Neem dan contact op.

  Reserveren ›

  Leden

  Als het goed is heb je inmiddels een nieuwe GRIP-pas ontvangen. Met deze pas kun je vanaf nu inchecken bij onze “fast lane”. Doe dit niet als je al een reservering hebt staan; meld je dan bij de kassa om te voorkomen dat je twee keer betaalt. Heb je nog geen nieuwe GRIP-pas of kun je niet inloggen bij Mijn GRIP? Meld je dan ook bij de kassa!

  Je klimsessie is inmiddels niet meer aan tijd gebonden. Je mag zo lang klimmen als wilt!

  Corona Maatregelen

  • Houd 1.5 meter afstand van andere klimmers.
  • Je wordt nog steeds geacht je handen te wassen voor en na je klimsessie.
  • Kleedkamers zijn vanaf nu weer beschikbaar. Toch raden we je aan om, indien mogelijk, thuis om te kleden om drukte in de kleedkamers te voorkomen.