Vanaf 22 juli hoef je niet meer te reserveren. Klik hier voor de huidige corona-maatregelen.

  • Vacature Barassistent

    Ben jij een enthousiaste klimmer en op zoek naar een bijbaan? Dan hebben wij een mooie kans voor jou! GRIP Nijmegen zoekt hulp voor achter de bar.

    Klimmen wordt steeds populairder en daarmee wordt het drukker in de hal. Tijdens de drukste momenten kunnen onze crewleden wel wat extra hulp gebruiken en jij biedt uitkomst! Je helpt mee achter de bar, in de hal of in de keuken. Je bent klantvriendelijk, stressbestendig en kan goed samenwerken in een team. Je bent bereid om je handen uit de mouwen te steken en veel praktisch werk te doen. Je werkt relatief korte diensten. Ideaal voor of na je eigen klimsessie en perfect te combineren met school, studie of ander werk. Je bent beschikbaar op doordeweekse avonden en in het weekend. Je kan ingepland worden op beide locaties.

    We bieden je een flexibel contract. Je wordt op vaste avonden of weekenden ingepland, maar daarnaast kunnen we ook op andere momenten een beroep op je doen. Je verdient geen topsalaris, maar je kunt wel gratis klimmen en krijgt korting in de shop! Dus ben jij nog op zoek naar een leuke bijbaan? Laat ons weten wat jij voor ons kan betekenen. Liefst zo snel mogelijk en uiterlijk vóór 24 juli. Dit kan via office@gripnijmegen.nl.