Vanaf 22 juli hoef je niet meer te reserveren. Klik hier voor de huidige corona-maatregelen.

 • 2 aug / 16:00 - 18:00 / Beginners

  Indoor Toprope Cursus Augustus

  Deze cursus is voor iedereen die wilt leren zekeren. De minimale leeftijd is 16 jaar. De cursus duurt 4 weken. Tijdens de eerste drie lessen leer je zekeren met verschillende zekerapparaten. Tijdens de vierde les leg je examen af en bij goed gevolg ontvang je je klimvaardigheidsbewijs indoor toprope (KVB-IT). Hiermee mag je zelfstandig klimmen in alle klimhallen in Nederland en België.

  Donderdag 2, zondag 5 en maandag 6 juli start er een cursus. De les op zondag is van 16.00 – 18.00; de les op maandag en donderdag is van 20.00 tot 22.00.

  Kosten zijn € 60,00 inclusief gebruik van klimmateriaal tijdens de lessen, exclusief entree.  

  Inschrijven

  Schrijf je hier in. Let op: de cursus gaat door bij minimaal 6 deelnemers. Een week voor aanvang van de cursus informeren we je per email of de cursus doorgaat. Last-minute inschrijven? Neem telefonisch contact op!

  Inschrijven Indoor Toprope ›
  Pssst. E-mails belanden mogelijk in je spam-box. Houd deze in de gaten!