Max bezoekers 30 personen, mondkapjes verplicht (behalve tijdens het klimmen), reserveren altijd noodzakelijk & bar gesloten! Klik hier voor de huidige corona-maatregelen!

 • Cursus & Training zomer 2020

  Cursussen

  Vanaf juli gaan onze Indoor Toprope cursussen en de Indoor Voorklimcursussen weer van start. Wil je leren zekeren? Schrijf je dan in voor de Indoor Toprope Cursus en haal je Klimvaardigheidsbewijs! De cursus duurt 4 weken en start op iedere eerste zondag, maandag en donderdag van de maand. De les op zondag is van 16.00 – 18.00; de les op maandag en donderdag is van 20.00 tot 22.00.

  Wil je leren voorklimmen? Schrijf je dan in voor onze 5-weekse voorklimcursus en behaal je bijbehorende klimvaardigheidsbewijs! De ene maand vindt de cursus plaats op zondag om 19.00, de andere maand op donderdag om 19.30u

  Was je Pre-Corona al een cursus begonnen maar werd deze onderbroken? Dan heb je voorrang op de aankomende cursussen. Per email hebben we je over de gang van zaken geïnformeerd.

  Meld je aan ›

  Trainingen

  Alle trainingen gaan weer van start vanaf 1 juli, zowel jeugd- als volwassenentraining! Meer info ontvang je per e-mail.