Kom je voor het eerst klimmen/wil je gebruik maken van de autobelays? Reserveren is verplicht! Ervaren klimmer? Kom nu klimmen zonder reservering!

  • Lidmaatschappen gepauzeerd 16 mrt – 1 juli

    Beste Klimmer,

    Alle lidmaatschappen zijn gepauzeerd per 16 maart, met uitzondering van diegenen die hebben aangegeven ons te willen steunen in deze periode. Per 1 juli worden de lidmaatschappen weer geactiveerd. Bij de eerstvolgende incasso zal het normale bedrag geïncasseerd worden MIN het bedrag dat eerder al betaald was voor de periode ná 16 maart. Iedereen met een strippenkaart merkt weinig van de pauzering, alleen de einddatum van je kaart is doorgeschoven.

    Aan de GRIP Ambassadors die ons hebben gesteund: hartstikke bedankt! Jullie donaties waren hartverwarmend. Als bedankje ontvangen jullie binnenkort een exclusief T-shirt. Meer info volgt.