Reserveer je tijdslot hier hopelijk tot snel!

 • Toprope, Lead of Autobelay
 • Maximaal 21 meter hoog

  Sportklimmen bij GRIP

  Bij GRIP kun je sportklimmen tot wel 21 meter hoog. Test je uithoudingsvermogen, kracht en techniek.

  Geen klimpartner? Geen probleem! Je kunt ook terecht bij onze Autobelays; automatische zekerapparaten die je in je eentje kunt gebruiken. Na een korte uitleg kun je meteen aan de slag. Ze zijn makkelijk in gebruik en hartstikke veilig!

  Meer over GRIP ›

  Agenda

  Momenteel liggen de cursussen en evenementen even stil vanwege de huidige coronamaatregelen. Wanneer het weer kan, zullen we gelijk weer de cursussen en evenementen plannen!

  Bekijk alle events ›

  Nieuwsberichten en actualiteiten

  21 Meter hoog
  1900 Klimplezier in m²
  145 Routes
  9600 Grepen

  1900m² aan klimwand

  Wekelijks bouwt ons professionele routebouwteam nieuwe routes.
  Van makkelijk (3A) tot moeilijk (8A), van balans boulders tot krachtige overhang. Op de benedenverdieping kun je Toprope of Lead klimmen. Op de bovenverdieping kun je klimmen met Autobelays (12 meter hoor). Beginners én gevorderden kunnen bij GRIP hun energie kwijt.

  Onze routes ›

  Cursussen

  Het cursusaanbod is momenteel stilgelegd vanwege de huidige corona maatregelen. Inschrijven is nog steeds mogelijk, wanneer de cursussen weer ingepland kunnen worden sta je voorop op de wachtlijst. Maatwerktraining in groepjes van maximaal 4 mensen is wel mogelijk!

  Autobelays zijn fantastisch: iedereen kan daar klimmen, met of zonder ervaring. Maar ben je klaar voor het echte werk en wil je leren zekeren? Schrijf je dan in voor onze Indoor Toprope Cursus. Krijg je er geen genoeg van? Geef je dan op voor onze Indoor Voorklimcursus!

  Ons cursusaanbod ›

  Café

  To-Go koffie is beschikbaar! Ook hebben we weer bananen, Aquarius, muesli repen en andere kleine tussendoortjes om je boulder sessie op niveau te houden!

  Welkom in ons Café ›

  Bekijk alle reviews ›