Open tijdens Pinksteren!

 • Toprope, Lead of Autobelay
 • Maximaal 21 meter hoog

  Sportklimmen bij GRIP

  Bij GRIP kun je sportklimmen tot wel 21 meter hoog. Test je uithoudingsvermogen, kracht en techniek.

  Geen klimpartner? Geen probleem! Je kunt ook terecht bij onze Autobelays; automatische zekerapparaten die je in je eentje kunt gebruiken. Na een korte uitleg kun je meteen aan de slag. Ze zijn makkelijk in gebruik en hartstikke veilig! Kom je voor het eerst? Of in het weekend? Of tijdens een vakantie? Reserveren verplicht!

  Meer over GRIP ›

  Agenda

  GRIP Klimcentrum organiseert cursussen en evenementen.
  Van instapcursussen voor iedereen tot wedstrijden op topniveau. Doe mee of kom kijken!

  Bekijk alle events ›

  Nieuwsberichten en actualiteiten

  21 Meter hoog
  1900 Klimplezier in m²
  145 Routes
  9600 Grepen

  1900m² aan klimwand

  Wekelijks bouwt ons professionele routebouwteam nieuwe routes.
  Van makkelijk (3A) tot moeilijk (8A), van balans boulders tot krachtige overhang. Op de benedenverdieping kun je Toprope of Lead klimmen. Op de bovenverdieping kun je klimmen met Autobelays (12 meter hoor). Beginners én gevorderden kunnen bij GRIP hun energie kwijt.

  Onze routes ›

  Cursussen

  Autobelays zijn fantastisch: iedereen kan daar klimmen, met of zonder ervaring. Maar ben je klaar voor het echte werk en wil je leren zekeren? Schrijf je dan in voor onze Indoor Toprope Cursus. Krijg je er geen genoeg van? Geef je dan op voor onze Indoor Voorklimcursus!

  Ons cursusaanbod ›

  Café

  Het terras en café is weer geopend als vanouds! Kom lekker een drankje drinken na een flinke klimsessie. Je kunt in ons café terecht voor (h)eerlijke koffie en verse kruidenthee. Voor een extra portie energie tijdens het sportklimmen hebben we bananenshakes en huisgemaakte Single Pitch Power Koeken! Na het klimmen staat ons barpersoneel voor je klaar met een heerlijk (speciaal) biertje, met of zonder alcohol.

  Welkom in ons Café ›

  Bekijk alle reviews ›