GRIP is weer open!

 • Jeugd

  GRIP Boulderhal biedt trainingen aan voor kinderen vanaf 6 jaar.  Kinderen trainen samen met leeftijdsgenoten onder deskundige begeleiding. De groepen zijn als volgt ingedeeld: 

  • Klauterclub: 6 – 8 jaar
  • Categorie E: 9 jaar
  • Categorie D: 10 – 11
  • Categorie C: 12 – 13
  • Categorie B: 14 – 15
  • Categorie A: 16
  • Categorie J: junioren 17 – 21

  Door een recente wijziging in de leeftijdscategorieën trainen jeugdleden in de categorie A tot en met E in sommige gevallen nog tegelijkertijd. Tijdens de les worden de CDE en ABC groepen zoveel mogelijk opgesplitst.

  Jeugdselectie

  De jeugdselectie is een groep van onze grootste talenten tussen de 9 en de 17 jaar. Deelname aan de selectie gebeurt uitsluitend op uitnodiging van de trainers. De selectie traint drie keer per week onder begeleiding van ervaren trainers op beide locaties.

  Meer over onze jeugdselectie ›

  Kosten

  Om jeugdtraining te volgen sluit je voor minimaal 3 maanden een jeugdlidmaatschap af. Je kunt kiezen uit het Boulderhal lidmaatschap of het GRIP lidmaatschap (geldig op beide locaties). Je traint minimaal 1 keer in de week op een vaste dag en tijd. Deze les is bij je lidmaatschap inbegrepen. Met je lidmaatschap mag je bovendien onbeperkt boulderen (en eventueel klimmen) buiten de lessen om. Kom je buiten de les boulderen maar ben je nog geen 12 jaar? Dan moet je wel een volwassen begeleider meenemen!

  Wil je vaker dan één keer per week trainen? Maandelijks betaal je  € 7,- extra voor twee lessen per week.

  Voor kinderen die via Stichting Leergeld bij ons klimmen gelden andere prijzen. Ook bij 3 of meer lidmaatschappen binnen één gezin hanteren wij een korting. Neem contact voor meer informatie.

  Lesrooster

   

  Aanmelden Bouldertraining

  Ben je geïnteresseerd in een bouldertraining dan kun je je hieronder aanmelden voor de dag/tijd van jouw voorkeur. Je kunt meerdere opties aankruisen. Je wordt vervolgens voor die groepen op de wachtlijst geplaatst. Wanneer er plek is in de trainingsgroep van jouw keuze, nodigen we je uit voor een proefles. Na maximaal twee proeflessen ( €9,- per les) besluit je of je bij de trainingsgroep wilt. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om meteen lid te worden.

  Door de grote vraag naar de jeugdtraining is er voorlopig een aanname stop voor de leeftijd 9 t/m 12 jaar in de boulderhal. Het is wel mogelijk om op eigen gelegenheid te boulderen.

  Voor de andere trainingen hanteren we een wachtlijst. De wachttijd wisselt van enkele maanden tot een jaar. Schrijf je dus op tijd in!

  Aanmelden Jeugdtraining GRIP Boulderhal ›

  Aanmelden Klimtraining

  Het is ook mogelijk om boulder- én klimtraining te volgen; geef je in dat geval óók op voor trainingen in ons Klimcentrum. 

  Jeugdtraining GRIP Klimcentrum ›