Op maandag 20 mei geopend van 08:30-23:00!

 • Jeugd

  GRIP Boulderhal biedt trainingen aan voor kinderen vanaf 6 jaar.  Kinderen trainen samen met leeftijdsgenoten onder deskundige begeleiding. De groepen zijn als volgt ingedeeld: 

  • Klauterclub: 6 – 9 jaar
  • Categorie CDE: 9 – 12 jaar
  • Categorie CBA: 12 – 16 jaar
  • Categorie J: junioren 17 – 21

  Jeugdselectie

  De jeugdselectie is een groep van onze grootste talenten tussen de 9 en de 20 jaar. Deelname aan de selectie gebeurt uitsluitend op uitnodiging van de trainers. De selectie traint drie keer per week onder begeleiding van ervaren trainers.

  Meer over onze jeugdselectie ›

  Kosten

  Om jeugdtraining te volgen sluit je voor minimaal 3 maanden een jeugdlidmaatschap af. Je traint minimaal 1 keer in de week op een vaste dag en tijd. Deze les is bij je lidmaatschap inbegrepen. Met je lidmaatschap mag je bovendien onbeperkt boulderen buiten de lessen om. Kom je buiten de les boulderen maar ben je nog geen 12 jaar? Dan moet je wel een volwassen begeleider meenemen!

  Wil je vaker dan één keer per week trainen? Maandelijks betaal je  € 7,- extra voor twee lessen per week.

  Voor kinderen die via Stichting Leergeld bij ons klimmen gelden andere prijzen. Ook bij 3 of meer lidmaatschappen binnen één gezin hanteren wij een korting. Neem contact voor meer informatie.

  Lesrooster

  Aanmelden Bouldertraining

  Ben je geïnteresseerd in een bouldertraining? Meld je dan hieronder aan voor een of meerdere trainingsmomenten.  Je wordt vervolgens voor die trainingen op de wachtlijst geplaatst. Zodra er plek is in die groep krijg je een uitnodiging om te starten met de training. Er is geen proefles, dus starten betekent minstens drie maanden wekelijks meetrainen.

  Er is een nieuwe groep junioren gestart op de vrijdag, van 20.00 tot 21.30. Hier kan je gelijk instromen.

  Voor alle trainingen hanteren we een wachtlijst. De wachttijd wisselt van een paar maanden tot meer dan een jaar. Schrijf je dus op tijd in!

  Aanmelden Jeugdtraining GRIP Boulderhal ›