Op maandag 20 mei geopend van 08:30-23:00!

 • Boulder Basics

  Ben je net begonnen met boulderen? Klim je tussen rood en roze? En wil je graag naar de volgende kleur? In onze Boulder Basics cursus leer je alle technieken die je NODIG hebt om de volgende kleur te trotseren! Gedurende een maand word je begeleid door een ervaren trainer in 4 propvolle lessen.

  Je leert vertrouwen op je voeten, balanceren en boulders lezen, hoe je statisch en dynamisch kunt klimmen en hoe je een dyno doet. Door naar je medeklimmers te kijken, krijg je veel input om je techniek te verbeteren en plezier te hebben terwijl je het leert!

  Om iedereen de aandacht te geven die ze verdienen tijdens de cursus, zijn er slechts 6 plekken beschikbaar per groep (2 groepen per week). Eén op woensdag en één op donderdag, dus wees snel om een plek te reserveren voor jou en je vrienden! We starten de eerste les boven in het café om 20.00. De lessen duren tot 21.30.

  De totale kosten bedragen €60 voor 4 lessen, inclusief klimschoenen én twee bonus hand-outs: een PDF-warm-up routine en techniek-oefeningen. Prijs is exclusief entree.

  Inschrijven

  Je kunt je direct voor de cursus inschrijven. We werken met klein team van 6 deelnemers, we informeren je hierover per mail in de week voorafgaand aan de eerste les. De cursus gaat door bij minimaal 4 aanmeldingen.
  Let op: bevestigingsmails belanden vaak in je spambox dus houd deze in de gaten!

  Last-minute inschrijven? Neem telefonisch contact op!

  Inschrijven ›