Gesloten op vrijdag 22 juli!

 • GRIP Crew

  Lukas Lukas

  Lukas is als hoofdtrainer verantwoordelijk voor alle trainingen binnen GRIP. Hij klimt de moeilijkste routes met een jaloersmakende hoeveelheid souplesse. Deze fanatieke klimmer geeft ondertussen al een decennia lang training. Met zijn ervaring in zowel het onderwijs als in de klimsport ben je bij Lukas verzekerd van een goede les.

  lukas@gripnijmegen.nl
  Melle Melle

  Toproutebouwer en hoofdtrainer van onze jeugdselectie. Deze wandelende klimcyclopedie weet het antwoord op al je klim-gerelateerde vragen. Wil je de technische ins en outs weten van een route? Wil je weten waarom je aan het prutsen bent in routes en weten hoe het wel moet? Melle is de Leonardo da Vinci onder onze trainers.

  melle@gripnijmegen.nl
  Rik Rik

  Deze sportieve ex-fysiotherapeut heeft de wereld rondgereisd op zijn fiets. Zijn fietstochten zijn tegenwoordig iets minder exotisch; dagelijks fietst hij op en neer naar GRIP. Zijn sportiviteit is hij gelukkig niet verloren. Zonder moeite beukt hij de moeilijkste boulders weg. Ook beschikbaar voor maatwerktraining!

  Rik@gripnijmegen.nl
  Peter Peter

  Peter geeft sinds 2017 klimtraining bij GRIP. Door zijn charismatische karakter kan hij jou met een glimlach in routes krijgen waar je zelf niet snel zou instappen. Door zijn creatieve stijl en sportieve achtergrond (CIOS Arnhem) is hij altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen.

  peter@gripnijmegen.nl
  Simon Simon

  GRIP selectie klimmer en trainer! Als je Simon nog nooit gezien hebt ben je waarschijnlijk nog niet in de boulderhal geweest. Kind aan huis en traint het hardst van iedereen.

  Simongripnijmegen@gmail.com
  Joris Joris

  Meestal hoor je hem voordat je hem ziet, luid schreeuwend beukt hij het liefst zijn weg door de grootste overhangen die de klimhal rijk is. Klimt vooral ook graag buiten, van de boulders in Fontainebleau tot grote bergtoppen in de Alpen, niets is hem te gek.

  Linda Linda

  Bar personeel & jeugdtrainer.