Gesloten op vrijdag 22 juli!

 • GRIP Crew

  Rosa Rosa

  Bedrijfsleider GRIP Boulderhal. Rosa klimt al van kinds af aan bij GRIP (toenmalige Klimhal). Ze is ongelooflijk sterk en klimt zonder angst. Alles wat bij GRIP Boulderhal hoort, valt onder Rosa's verantwoordelijkheid. En dat is nog al wat! Gelukkig is ze altijd positief en niet uit het veld te slaan. Flexibel als ze is, kan zij metaforische brandjes blussen als de beste.

  rosa@gripnijmegen.nl
  Bart Bart

  Sinds 2019 werkt Bart bij GRIP. Met zijn technische achtergrond versterkt hij de rest van het team dat voornamelijk uit digibeten bestaat. Hij houdt zich bezig met alle soft- en hardware binnen de organisatie. Daarna geeft hij trainingen, bouwt hij routes én ondersteunt hij Arjen in het Klimcentrum. Deze duizendpoot met zijn immer lachende ogen is voor GRIP onmisbaar.

  bart@gripnijmegen.nl
  Lukas Lukas

  Lukas is als hoofdtrainer verantwoordelijk voor alle trainingen binnen GRIP. Hij klimt de moeilijkste routes met een jaloersmakende hoeveelheid souplesse. Deze fanatieke klimmer geeft ondertussen al een decennia lang training. Met zijn ervaring in zowel het onderwijs als in de klimsport ben je bij Lukas verzekerd van een goede les.

  lukas@gripnijmegen.nl
  Melle Melle

  Toproutebouwer en hoofdtrainer van onze jeugdselectie. Deze wandelende klimcyclopedie weet het antwoord op al je klim-gerelateerde vragen. Wil je de technische ins en outs weten van een route? Wil je weten waarom je aan het prutsen bent in routes en weten hoe het wel moet? Melle is de Leonardo da Vinci onder onze trainers.

  melle@gripnijmegen.nl
  Linda Linda

  Linda is sociaal, precies en erg creatief! Ze is onder andere verantwoordelijk voor de winkel en de inrichting. Ook geeft ze met veel plezier klim- en bouldertraining aan de jeugd. Ze vindt het mooi om de kids te zien groeien binnen de klimsport maar ook op zichzelf. Fun staat in haar trainingen altijd voorop!

  linda@gripnijmegen.nl
  Rik Rik

  Deze sportieve ex-fysiotherapeut heeft de wereld rondgereisd op zijn fiets. Zijn fietstochten zijn tegenwoordig iets minder exotisch; dagelijks fietst hij op en neer naar GRIP. Zijn sportiviteit is hij gelukkig niet verloren. Zonder moeite beukt hij de moeilijkste boulders weg. Ook beschikbaar voor maatwerktraining!

  Rik@gripnijmegen.nl
  Peter Peter

  Peter geeft sinds 2017 klimtraining bij GRIP. Door zijn charismatische karakter kan hij jou met een glimlach in routes krijgen waar je zelf niet snel zou instappen. Door zijn creatieve stijl en sportieve achtergrond (CIOS Arnhem) is hij altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen.

  peter@gripnijmegen.nl
  Maciek Maciek

  Maciek geeft al 16 jaar klimtraining aan jeugd en volwassenen op alle niveaus. Hij klimt het liefste buiten. Zijn passie en ervaring geeft hij graag door aan iedereen met wie hij klimt en traint.

  Simon Simon

  GRIP selectie klimmer en trainer! Als je Simon nog nooit gezien hebt ben je waarschijnlijk nog niet in de boulderhal geweest. Kind aan huis en traint het hardst van iedereen.

  Simongripnijmegen@gmail.com
  Jules Jules

  Jules geeft training aan jeugdige klimmers en boulderaars. Beginnende klimmers kunnen bij hem terecht voor een leuke en leerzame training. Met plezier maakt hij jonge klimmers enthousiast voor de klimsport.

  Emma Emma

  Emma loopt (klimt) al jarenlang rond bij GRIP. Met veel plezier zorgt ze ervoor dat de kids veilig boven en weer beneden komen. Ze traint al tijden mee met de junioren en geeft zelf training aan de jeugd.

  Ian Ian

  Ian is een echte ‘rock’ climber. Klimt op alle soorten rock: plastic, granite, classic of hard overal weet hij raad mee. Hij is trainer, barman & haarmodel.

  Joris Joris

  Meestal hoor je hem voordat je hem ziet, luid schreeuwend beukt hij het liefst zijn weg door de grootste overhangen die de klimhal rijk is. Klimt vooral ook graag buiten, van de boulders in Fontainebleau tot grote bergtoppen in de Alpen, niets is hem te gek.

  Linda Linda

  Bar personeel & jeugdtrainer.

  Kaya Kaya

  Jeugdtrainer & Barpersoneel