Kom nu boulderen zonder reservering! Geen tijdslots, horeca geopend en mondkapjes niet verplicht.

 • GRIP Crew

  Rosa Rosa

  Bedrijfsleider GRIP Boulderhal. Rosa klimt al van kinds af aan bij GRIP (toenmalige Klimhal). Ze is ongelooflijk sterk en klimt zonder angst. Alles wat bij GRIP Boulderhal hoort, valt onder Rosa's verantwoordelijkheid. En dat is nog al wat! Gelukkig is ze altijd positief en niet uit het veld te slaan. Flexibel als ze is, kan zij metaforische brandjes blussen als de beste.

  rosa@gripnijmegen.nl
  Bart Bart

  Sinds 2019 werkt Bart bij GRIP. Met zijn technische achtergrond versterkt hij de rest van het team dat voornamelijk uit digibeten bestaat. Hij houdt zich bezig met alle soft- en hardware binnen de organisatie. Daarna geeft hij trainingen, bouwt hij routes én ondersteunt hij Arjen in het Klimcentrum. Deze duizendpoot met zijn immer lachende ogen is voor GRIP onmisbaar.

  bart@gripnijmegen.nl
  Lukas Lukas

  Lukas is als hoofdtrainer verantwoordelijk voor alle trainingen binnen GRIP. Hij klimt de moeilijkste routes met een jaloersmakende hoeveelheid souplesse. Deze fanatieke klimmer geeft ondertussen al een decennia lang training. Met zijn ervaring in zowel het onderwijs als in de klimsport ben je bij Lukas verzekerd van een goede les.

  lukas@gripnijmegen.nl
  Pieter Pieter

  Pieter is al een tijdje onze Social Media Man. Intussen ook druk bezig als assistent bedrijfsleider en bouwer in de boulderhal. Hij geeft je de beste boulder tips, tap biertjes en muziek advies!

  pieter@gripnijmegen.nl
  Linda Linda

  Linda is sociaal, precies en erg creatief! Ze is onder andere verantwoordelijk voor de winkel en de inrichting. Ook geeft ze met veel plezier klim- en bouldertraining aan de jeugd. Ze vindt het mooi om de kids te zien groeien binnen de klimsport maar ook op zichzelf. Fun staat in haar trainingen altijd voorop!

  linda@gripnijmegen.nl
  Rik Rik

  Deze sportieve ex-fysiotherapeut heeft de wereld rondgereisd op zijn fiets. Zijn fietstochten zijn tegenwoordig iets minder exotisch; dagelijks fietst hij op en neer naar GRIP. Zijn sportiviteit is hij gelukkig niet verloren. Zonder moeite beukt hij de moeilijkste boulders weg. Ook beschikbaar voor maatwerktraining!

  Rik@gripnijmegen.nl
  Peter Peter

  Peter geeft sinds 2017 klimtraining bij GRIP. Door zijn charismatische karakter kan hij jou met een glimlach in routes krijgen waar je zelf niet snel zou instappen. Door zijn creatieve stijl en sportieve achtergrond (CIOS Arnhem) is hij altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen.

  peter@gripnijmegen.nl
  Carlijn Carlijn

  Deze outdoor liefhebber heeft jarenlang in Scandinavië gewerkt. Op het moment studeert Carlijn psychomotorische therapie én is ze GRIP's rots in de branding. Ze is nooit te beroerd om een dienst over te nemen! En heb je je ooit afgevraagd wie onze mooie krijttekeningen maakt? Het begint met een C en eindigt op...

  Jules Jules

  Jules geeft training aan jeugdige klimmers en boulderaars. Beginnende klimmers kunnen bij hem terecht voor een leuke en leerzame training. Met plezier maakt hij jonge klimmers enthousiast voor de klimsport.

  Emma Emma

  Emma loopt (klimt) al jarenlang rond bij GRIP. Met veel plezier zorgt ze ervoor dat de kids veilig boven en weer beneden komen. Ze traint al tijden mee met de junioren en geeft zelf training aan de jeugd.

  Linn Linn

  Tijdens haar diverse reizen naar het buitenland was Linn veel te vinden met een surfplank in de zee, met een yogamat in verschillende studio's en op een aantal bergtoppen in de Alpen. Na deze verschillende avontuurlijke escapades heeft ze besloten dat het de hoogste tijd werd de klimwereld te gaan ontdekken. Als je geluk hebt krijg je op de zondagochtend een cappuccino met een mooi figuurtje voorgeschoteld.

  Ian Ian

  Bar personeel & jeugdtrainer.

  Joris Joris

  Meestal hoor je hem voordat je hem ziet, luid schreeuwend beukt hij het liefst zijn weg door de grootste overhangen die de klimhal rijk is. Klimt vooral ook graag buiten, van de boulders in Fontainebleau tot grote bergtoppen in de Alpen, niets is hem te gek.

  Linda Linda

  Bar personeel & jeugdtrainer.