Doe mee met de Alien Head op 21 September!

 • GRIP Crew

  Noël Noël

  Oprichter en bedenker van GRIP. Noël is in de jaren '90 als werknemer begonnen bij de toenmalige Klimhal. In 2004 is hij vertrokken om zich verder te ontwikkelen als vakman binnen de klimsport. In 2012 keerde Noël terug om de Nijmeegse Klimhal over te nemen en deze met de opgedane kennis én de juiste mensen om zich heen stap voor stap uit te bouwen tot wat GRIP nu is.

  noel@gripnijmegen.nl
  Daniel Daniel

  Chefkok Daniël maakt iedereen blij met zijn heerlijke creaties uit de keuken! Kom het snel eens proeven. Daniël is ook trots bedrijfsleider van de boulderhal!

  daniel@gripnijmegen.nl
  Pieter Pieter

  Pieter is al een tijdje onze Social Media Man. Intussen ook druk bezig als assistent bedrijfsleider en bouwer in de boulderhal. Hij geeft je de beste boulder tips, tap biertjes en muziek advies!

  pieter@gripnijmegen.nl
  Sjors Sjors

  Sjors is de ultieme kruising tussen een bouwvakker, een kunstenaar en een boulderaar. Hij klimt de moeilijkste boulders met gemak. Hij is hoofd routebouwer in de boulderhal en houdt zich bezig met het onderhoud van de hal. Daarnaast ontwerpt hij posters en repareert hij alles dat kapot is. Zonder Sjors, geen boulderhal.

  sjors@gripnijmegen.nl
  Peter Peter

  Peter geeft sinds 2017 klimtraining bij GRIP. Door zijn charismatische karakter kan hij jou met een glimlach in routes krijgen waar je zelf niet snel zou instappen. Door zijn creatieve stijl en sportieve achtergrond (CIOS Arnhem) is hij altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen.

  peter@gripnijmegen.nl
  Tineke Tineke

  (Financiële) administratie GRIP. In haar studententijd is Tineke gestart met het geven van instructies en jeugdtrainingen. Inmiddels is dit bijbaantje uitgegroeid tot een volwaardige baan. Deze pittige dame heeft haar zaken altijd op orde. Ze werkt 4 dagen per week op kantoor. Daarnaast is ze druk met haar 3 mannen thuis (1 grote en 2 kleine).

  tineke@gripnijmegen.nl
  Melle Melle

  Toproutebouwer in de boulderhal! Deze wandelende klimcyclopedie weet het antwoord op al je klim-gerelateerde vragen. Wil je de technische ins en outs weten van een route? Wil je weten waarom je aan het prutsen bent in routes en weten hoe het wel moet? Melle is de Leonardo da Vinci onder onze trainers.

  melle@gripnijmegen.nl
  Linda Linda

  Linda is sociaal, precies en erg creatief! Ze is onder andere verantwoordelijk voor de winkel en de inrichting. Ook geeft ze met veel plezier klim- en bouldertraining aan de jeugd. Ze vindt het mooi om de kids te zien groeien binnen de klimsport maar ook op zichzelf. Fun staat in haar trainingen altijd voorop!

  linda@gripnijmegen.nl
  Simon Simon

  GRIP selectie klimmer en trainer! Als je Simon nog nooit gezien hebt ben je waarschijnlijk nog niet in de boulderhal geweest. Kind aan huis en traint het hardst van iedereen.

  Simongripnijmegen@gmail.com
  Timon Timon

  Fanatiek boulderaar, bouwer en barman Timon! Met een bucket pindakaas, komt hij altijd vrolijk naar de boulderhal om uren te trainen of te werken.

  Kaya Kaya

  Jeugdtrainer & Barpersoneel

  Jaap Jaap

  Van beroep bakker maar bij GRIP aan de slag gegaan als kok, maakt hij graag de lekkerste gerechten voor jou klaar. Daarnaast zit Jaap altijd vol ideeën om in het weekend weer heerlijk gebak klaar te hebben staan.

  Laura Laura

  Je kunt Laura achter de bar vinden of kletsend in de hal. Ze is dol op allerlei buitensporten en heeft al veel bergen en klimgebieden ontdekt in Europa. Ben je dus op zoek naar je volgende vakantiebestemming, dan ben je bij haar aan het juiste adres.

  Merijn Merijn

  Merijn is een creatieve trainer. Met passie traint hij diverse groepen, van de jongste jeugd tot de volwassenen. Ook bouwt hij routes en is hij de wedstrijdcoach voor de jeugdseries. Als kleine krullenbol groeide Merijn op binnen GRIP bij de selectie.

  Janneke Janneke

  Als Janneke niet zelf aan de muur hangt, kan je haar werkende achter de bar vinden waar ze altijd in is voor een praatje over boulders, films of boeken.

  Julian Julian

  Julian zul je niet zo snel achter de bar zien behalve voor een goede kop koffie. Hij houdt zich vooral bezig met de ontwikkeling van het bedrijf en het blij houden van onze collega's en de klanten. Als je bij Grip wil werken, moet je bij hem zijn!

  Yves Yves

  Yves is vaak achter de bar te vinden, maar als het aan hem ligt nog vaker in de hall om een praatje te maken. Je kan altijd naar hem toe komen als je hulp nodig hebt met klimschoenen of om het even over film en muziek te hebben.

  Jakob Jakob

  Jakob komt uit Denemarken en verzorgt de marketing bij GRIP. Wanneer hij niet verstopt zit op kantoor, gaat hij regelmatig boulderen en mountainbiken. Voel je vrij om hem aan te spreken en misschien zelfs wat Nederlands te leren!