Doe mee met de Alien Head op 29 Juni!

 • Boulders

  Elke route of ‘boulder’ heeft een bepaalde kleur. De kleur van de grepen geeft het niveau van de boulder weer. Het niveau van de boulders loopt bij GRIP van 3A (beginner) tot en met 8A (vergevorderd). De begin- en eindgrepen worden aangegeven, maar hoe je de route klimt mag je zelf bedenken. Je hebt hier kracht, lenigheid en balans voor nodig. En vergeet je focus en creativiteit niet.

  Bouwstijl

  We hebben zo’n 200 boulders op 1000 vierkante meter klimwand. De stijl van onze boulders is het best te omschrijven als veelzijdig en modern. Er is van alles wat. Van traditionele boulders, tot dynamische boulders waar je van de ene naar de andere greep springt. Voor de gevorderde klimmer hebben we bovendien een hele wand met boulders in competitie stijl. Van ren-start tot bathang; hier kún je je niet vervelen.

  Benieuwd naar onze boulders? Check social media voor wekelijkse boulder updates.      

  Routebouw

  Ons professionele routebouwteam vervangt elke maandag de boulders van één kleur. Elke vrijdag bouwen ze vier nieuwe boulders in competitie stijl. Elke week kun je dus nieuwe boulders uitproberen en nieuwe bewegingen leren. Zo blijft het interessant.

  Onze routebouwers ›

  Trainingsruimte

  Voor gevorderden klimmers hebben we een uitgebreide trainingsruimte. We hebben drie trainingswanden (20, 30 en 40 graden) en twee tension boards (20 en 40 graden). De routes op het tension board kun je kiezen met je telefoon! Hoe high tech wil je het hebben.

  Toplogger

  Over Tech gesproken; GRIP maakt gebruik van TopLogger. Met deze app kun je afvinken wat je hebt geklommen, kun je je voortgang zien en blijf je op de hoogte van GRIP nieuws. Ook kun je je eigen to-do list maken en strijden tegen vrienden!

  Over TopLogger › GRIP boulders in TopLogger ›