Op maandag 20 mei geopend van 08:30-23:00!

 • Coronamaatregelen

  Maximaal 30 personen, reserveren verplicht, terras geopend tot 20:00, mondkapje verplicht bij binnenkomst & vertrek.

  We mogen weer open! Onder enkele voorwaarden, zo mogen we maximaal 30 bezoekers gelijktijdig binnen hebben. Let er dus op dat als je te vroeg bent, je nog even buiten wacht en dat je na je sessie ook weer op tijd vertrekt. Op die manier voorkomen we dat het op de wisselmomenten te druk is. De kleedkamers en het café zijn gesloten. Het terras is open tot 20:00. Kom gezellig een drankje doen na je tijdslot, vol is vol. Kom je uit één huishouden, dan mag je met meerdere mensen aan een tafel zitten. Zo niet, dan mag je met maximaal 2 personen op 1,5 meter afstand aan een tafel zitten.

  We hebben ook een klein barretje met energierepen, sportdrankjes en koffie to go. Er is een algehele mondkapjesplicht behalve tijdens het sporten. Dat betekent dat je verplicht bent om een mondkapje te dragen bij binnenkomst en vertrek en als je tussentijds naar de bar of het toilet gaat.

  De huidige maatregelen:

  • De maximumcapaciteit is bepaald op 30 personen.
  • Terras is geopend tot 20:00
  • Reserveringsblokken voor de boulderhal worden 1,5 uur. In de klimhal 2 uur.
  • Maximaal 3 actieve reserveringen, de volgende dag kan je weer een nieuwe reservering maken. Zo krijgt iedereen een eerlijke kans op een plekje.
  • Ouders/begeleiders moeten ook een plek reserveren!
  • Kleedkamers zijn gesloten. Kleed je thuis om.
  • Mondkapjes zijn overal binnen GRIP verplicht, behalve tijdens je klim- of bouldersessie. Tussen boulders of routes door is het niet nodig om je mondkapje weer te plaatsen. Het is wel verplicht bij het inchecken, vertrekken en als je iets vraagt of bestelt aan de bar.

  Verder: hou je aan de basisregels! Was je handen, blijf thuis bij klachten en hou anderhalve meter afstand! Ook met een mondkapje op.