Reserveren altijd noodzakelijk! Klik hier voor de huidige corona-maatregelen!                                                                            Reserveren altijd noodzakelijk! Klik hier voor de huidige corona-maatregelen!

 • 5 sep / 11:00 - 17:00 / Beginners

  Alien Head

  Op zaterdag 5 september is er weer Alien Head competitie! 25 Epische boulders van alle niveaus, Alien Head is een wedstrijd die toegankelijk is voor iedereen. Reserveren is gratis en verplicht voor deelname, klik hier en scroll naar beneden naar events en selecteer de juiste leeftijdscategorie. Wegens drukte, zullen we gesloten zijn van 14:00-17:00 voor overig publiek en bezoekers die niet aan de Alien Head mee willen doen.

  De kinderen zullen het evenement aftrappen en in 1,5 uur zoveel mogelijk kind vriendelijke boulders toppen.

  • Kids (tot 15 jaar oud) 11:30-13:00
  • Volwassenen (15+) 14:00-17:00

  De volwassenen hebben 3 uur de tijd om zoveel mogelijk boulders af te tikken. De score zal worden bijgehouden met de Toplogger app.

  Na 17:00 zal er een prijsuitreiking zijn en kan er nog gezellig nageborreld worden op het terras. Tot dan!

  Facebook event